سفارش تیکنر

سفارش تیکنر

سفارش تیکنر

Blog Article

موتورهای الکتریکی با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی به منظور ایجاد حرکت کار می کنند.

انواع الکتروموتور ها را میتوان بر اساس نوع فاز برق ورودی نیز دسته بندی نمود. بر این اساس الکتروموتور ها به دو دسته تقسیم میشوند:

آبجوسازی «طیبه» در کرانه باختری؛ کارخانه‌ای در فلسطین که به اسرائیل نوشیدنی صادر می‌کند

یورو ۲۰۲۴؛ حذف مدافع قهرمانی و پیروزی میزبان؛ سوئیس و آلمان به مرحله یک‌چهارم نهایی صعود کردند

این حرارت توسط فن های تعبیه شده روی محور روتر کاهش پیدا می کند. در نتیجه از آسیب دیدن الکتروموتور، جلوگیری می شود.

مثال هایی از استفاده از موتور الکتریکی را می توانید در ادامه ببینید:

اغلب، روتور شامل تعدادی هادی های مسی است که در فولاد قرار داده شده اند. از طریق القای الکترومغناطیسی میدان مغناطیسی دوار در این هادی ها القای جریان می کند، که در نتیجه منجر به ایجاد یک میدان مغناطیسی متعادل کننده شده و موجب می شود که محور الکتروموتور در جهت گردش میدان به حرکت در آید.

لیموزین اوروس که خودروی رسمی ریاست جمهوری روسیه نیز به شمار می‌رود، قیمتی بیش از ۵۰۰ هزار دلار دارد و از جمله مشتریان آن می‌توان به سردار بردی‌محمداف رئیس جمهور ترکمنستان اشاره کرد.

از آنجا که میله‌های روتور رسانا هیچگونه تماس حرکتی در مکانیزم روتور ندارند‌(با قرار گرفتن در حلقه‌های انتهایی به طور دائمی اتصال کوتاه برقرار می‌کنند)‌، موتورهای قفس سنجابی به عنوان گزینه‌ای با دوام‌تر و با وزن کمتر برای نگهداری استفاده می‌شوند.

موتور گیربکس دار با کاهش دور موتور و افزایش قدرت آن، یک سیستم انتقال قدرت عالی است.

در موتورهای تک فاز رله ای یا خازن دائم کار، از یک ادامه خازن به صورت دائم ، در مدار استفاده می شود تا گشتاور و بازدهی موتور به مقدار بهینه نزدیک شود. این خازن ها برخلاف خازن استارتر همیشه در جریان مدار هستند. بنابراین نیاز به کلید سانتریفیوژ برای خروج از مدار ندارند. خازنی که به طور دائم در مدار قرار می گیرد، معمولاً از نوع روغنی بوده و ظرفیت آن حدود ۱۰ درصد ظرفیت خازن الکترولیتی است و با سیم پیچ راه اندازی سری شده، استفاده می شود.

هدف از تشکیل گروه صنعتی نیروژن، همکاری با کارفرمایان در تشخیص دقیق نیازهای پروژه و تأمین تجهیزات الکتریکال به ویژه الکتروموتور صنعتی، الکتروموتور ضد انفجار، انواع ژنراتور، اینورتر و درایوهای کنترل دور الکتروموتور، اسموک موتور، گیربکس‌های صنعتی و… می‌باشد.

الکتروموتور ها توانسته اند تحول عظیمی در زندگی بشر به وجود بیاورند؛ در این مقاله قصد داریم تا با انواع الکتروموتور ها و نحوه کارکردشان بیشتر آشنا شویم. الکتروموتور وسیله ای است که انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی تبدیل میکند؛ انواع الکتروموتور ها معمولا بر اساس قانون القای فارادی و بر هم کنش میان میدان مغناطیسی موتور و سیم حامل جریان کار میکند.

پروانه در قسمت انتهای الکتروموتور و انتهای شافت قرار گرفته است و وظیفه ی آن هدایت جریان هوا از بیرون به داخل محفظه و پوسته می باشد که موجب خنک سازی موتور و سیم پیچ ها می شود.

Report this page